ABAKošarka

Jovanović: Bilo je bitno da Mornar shvatimo ozbiljno

Igokea je opravdala ulogu favorita protiv Mornara u desetom kolu AdmiralBet ABA lige, Vladimir Jovanović je zadovoljan pre svega pristupom svojih pulena.

– Bilo je bitno da ekipu Mornara doživimo ozbiljno i da izađemo na teren ozbiljno jer su doveli četiri nova igrača. Nismo znali šta da očekujemo od njih. Koncentracija je bila važna i večim delim utakmice smo bili dobri. Mislim da smo kvalitetnija ekipa i da smo to pokazali, zasluženo pobedili. Gostima iz Bara želim da ostvare svoje ambicije u nastavku sezone.

Ne nazire se svetlo na kraju tunela za satav iz Bara, Mihailo Pavićević može jedino da radi i nada se da je svako naredno kolo prilika za promenu.

– Odmah su nametnuli svoj ritam. Igrali su snažnu odbranu, a ja sam pokušao da skrenem pažnju mojim igračima da moraju biti spremni da odgovore na tu odbranu. Nismo mogli da odgovorimo, bilo je evidentno. Bilo je dobrih trenutaka, a ne mogu biti zadovoljan. Svestan sam situacije, došlo je dosta novih igrača, treba da se uigraju i naviknu jedan na drugog. Ja treba da vidim koja je najbolja formacija za nas i bilo bi veliko iznenađenje da smo iznenadili ekipu Igokee. Žurimo kući da se uhvatimo sale i treninga i želimo da se uigramo za ostatak sezone koji život znači. Uradićemo sve da u tome uspemo. Igokei od sveg srca čestitam i igraju odličnu košarku.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet