ABAKošarkaVESTI DANA

Jovanović: Da vidimo kako ćemo i šta ćemo dalje

Došla je Crvena zvezda nadomak velikog preokreta na zatvaranju šestog kola AdmiralBet ABA lige, na tome je i ostalo, shodno katastrofalnom izdanju odbrane protiv Zadra, nije ga ni zaslužila.

Čestitam Zadru na pobedi, više nego zasluženoj. Došli su bez najboljeg igrača. Definitivno smo pomislili da će oni sami da se predaju. Krenuli smo utakmicu u tom stilu. Previše mekano, bez koncentracije. Nismo imali rešenje na njihovu odbranu. Uzeli smo bespotrebno puno šuteva za tri poena. Na kraju nismo imali energiju da trčimo nazad u odbranu i oni su to koristili čitavu utakmicu. Zaista težak poraz za nas na domaćem terenu, neočekivan… Za dobru analizu, da vidimo kako ćemo i šta ćemo dalje.

Ne beži Jovanović od odgovornosti.

Naravno da je trener kriv za ovakvo izdanje ekipe, prihvatam to. Priprema je takva da smo sinoć odradili tri puta jači trening nego što je danas bila utakmica, zašto to nije bilo danas na utakmici, e to je za analizu i to je na meni.

Nada se mladi trener da će ovaj poraz biti poziv na buđenje.

Videćemo. Nadam se. Optimista sam po prirodi. Večeras ništa nije bilo pozitivno. Ne bi bilo pozitivno ni da smo pobedili, osim ta dva boda. Moramo da ispravljamo i to je to.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet