ABAKošarka

Jovanović: Mnogo je važno što smo igrali dobro protiv tima kakva je Zvezda

Uprkos porazu mladi tim Mege je ostavio pozitivne utiske u duelu sa favorizovanim rivalom.

Mnogo je važno što smo igrali dobro protiv tima kakva je Zvezda. Mnogi su došli ovde iz juniorske košarke ili iz takmičenja koje nije ovog ranga. Svaka utakmica je veliko iskustvo za ove mlade momke. Njihov standard možda ne bude uvek 100 odsto, što je logično jer su momci bez dovoljno iskustva. Ali rastemo svi zajedno kao tim.

Čini se da Jovanovićev ovogodišnji sastav posebno motivišu dueli sa ekipama iz gornjeg dela tabele.

I u najavi sam rekao da moramo da odgovorimo na Zvezdinu čvrstinu, mi smo smanjili rotaciju unutra, morali smo da se adaptiramo. Čestitam Crvenoj zvezdi, mojim momcima ostaje dva-tri dana da se oporave i onda igramo protiv Studentskog centra i Budućnosti. Sasvim je razumljivo da mi uđemo motivisaniji protiv takvog rivala, nego ekipe koje igraju više takmičenja. Moj zadatak je da svoj tim podesim tako da uvek budemo na maksimumu. Mi u poslednje vreme imamo kontinutet, igramo čvrstu košarku.

Ima i Mega svoje kadrovske probleme.

Za Borišu je rano da pričamo s obzirom da se povreda desila na utakmici. Mnogo nas je pogodio njegov izlazak. Pokušaćemo Balcerovskog da oporavimo za četvrtak, ali to je sada sve na lekarskom timu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet