FudbalSrbijaTransferi

Jovanović na novom zadatku, Vojvodina cilja povratnika

Pregovori u toku.

Aktuena je krilatica da se fudbal vratio u Novi Sad. Vojvodina je dobila novu upravu, novi sportski sektor, a po imenovanju novog trenera, Milana Rastavca, usledila su pojačanja. Na Karađorđe se vratio Nemanja Nikolić, došla su dva inostrana pojačanja u vidu Ivesa Barajea i Mamadua Traoera, crveno-beli dres zadužili su do ovog trenutka zadužili i Lazar Carević, Radomir Milosavljević i Uroš Nikolić.

Tu se sportski sektor Stare dame srpskog fudbala neće zaustaviti, Marko Jovanović je krenuo i po sedmo pojačanje. Prema informacijama koje je podelio Mozzart Sport među novosadske crveno-bele trebalo bi da se vrati Filip Malbašić. Iskusni ofanzivac je karijeru vratio na pravi put baš na Karađorđu sa koga se pre pet godina zaputio put Španije. Prethodnih šest meseci proveo je u Kadizu koji će uskoro napustiti, preostaje da se vidi samo da li kao pozajmljeni igrač ili nakon sporazumnog raskida ugovora, potvrdio je Hulijan Kalero, trener ovog španskog kluba.

Malbašić verovatno ide iz kluba. Sportski direktor je bolje informisan o tome. On i igrač su u pregovorima i verovatno će se dogovoriti. Zato smo u zajedničkom interesu doneli odluku da Filip ne igra protiv Valjadolida kako ne bismo rizikovali povredu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet