FK PartizanFudbalSrbija

Jovanović: Nisam imao talenat kao neki drugi, ali sam uvek grizao

Partizanov stručni štab je jači za nekadašnjeg štopera, vrlo brzo po završetku karijere bacio se u drugačije vode i u klupskom podkastu pojasnio kako je do svega došlo.

Reči ne mogu da opišu koliko sam srećan što sam se vratio u svoj klub… Ne znam, toliko mi je drago što sam ponovo u Partizanu, ovde sam od 12. godine. Teško je ovo opisati, osećaj što sam ponovo kod kuće je nešto posebno. Bio sam tu sve vreme, ali kao navijač. Dolazio sam na utakmice, kako na fudbalske, tako i košarkaške. Ovo je bio neki put kojim sam želeo da idem posle karijere, nova uloga i iskustvo za mene. Možda je sve ovo došlo ranije nego što sam očekivao, ali ne žalim se. Olakšavajuća okolnost mi je što poznajem sve ljude u klubu, tako da neće biti problem da se priviknem.

Došao je na predlog i poziv Igora Duljaja, menadžment crno-belih je uvažio preporuku trenera, sve je brzo rešeno.

Znam ga kao igrača, nekoliko puta smo se viđali na terenu, igrali jedan protiv drugog, ali nismo imali priliku da budemo u komunikaciji. Veoma ga poštujem, od svih ljudi setio se baš mene. Poznajem dosta igrača, privatno se družim sa njima. Neću imati problem da se skapiram, neki su mi bili i saigrači. Upoznao sam se i sa strancima.

Ostao je Marko Jovanović zapamćen po svom karakteru, navijač na terenu plenio je borbenošću u dresu Partizana.

Kod sebe kao igrača cenim pre svega karakter. To me je krasilo kroz ceo život, želja za pobedom, pogotovo dok sam nosio dres Partizana. Nikad nisam odustajao, taj karakter me je vukao napred, čak i kad sam imao zdravstvene probleme. Nijedan igrač ne može da funkcioniše bez toga. Nisam imao talenat kao neki drugi, ali sam uvek grizao, borio se i to me je na kraju odvelo do toga da odigram mnogo utakmica za Partizan, doguram do Lige šampiona…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet