ABAKošarka

Jovanović: Pokazujemo u prethodnih nekoliko utakmica, računajući i ovu, viši nivo čvrstine u odbran

Budućnost je u usponu forme, zaređala je sa odličnim partijama u oba takmičenja, to potvrđuju kontinuitet odbrane i pobede, uključujući i onu nad FMP-om.

– Očekivao sam reakciju u odnosu na prvu utakmicu sa FMP Železnikom od igrača koji su tada bili u timu i to sam dobio. Pokazujemo u prethodnih nekoliko utakmica, računajući i ovu, viši nivo čvrstine u odbrani i izgledamo mnogo bolje nego ranije. Uvek pričam da u našoj igra dosta zavisi i polazi od odbrane, kad smo tu čvrsti, dolazimo do bolje realizacije u napadu. Nadam se i verujem da će to biti standard do kraja sezone.

Ovaj niz dobrih partija izuzetan je zamajac za nastavak sezone.

– Krenuli smo mekše, ali smo se konsolidovali sa dve, tri izmene i svi igrači su dali doprinos na tom delu terena. U prvom poluvremenu smo promašivali zicere, ali smo dobili podršku publike i bilo nam je mnogo lakše. Čestitam ekipi na izvanrednom pristupu, a nije nam lako. Raspored je takav, imamo samo dva dana pauze između Evrokupa i ABA lige, pa nije lako imati ovakav pristup. Međutim, alibija nema, nikada ga nismo tražili, borba se nastavlja. Idemo iz meča u meč, svaki nosi prefiks biti ili ne biti, a prvi naredni je Pariz.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet