ABAKošarka

Jovanović: Siguran sam da će Partizan ostvariti ciljeve, želim im od sveg srca da urade ono što žele

Velika pobeda za Megu koja baš nije sa mnogo nade došla u Pionir.

Imali smo stvarno mnogo problema. Zadnja dva treninga smo odradili pet na pet sa tri juniora i dva igrača iz sistema koja ne nastupaju za našu ekipu. Uspeli smo da se pokrpimo. Nisam mnogo očekivao, znajući kako Partizan igra – agresivno na oba dela terena. Mi smo bili bez pravog treninga i ikakvog takmičarskog ritma. Došli smo bez pritiska, i neke lopte su ušle. Našli smo svoj ritam, izvanredno šutirali za tri poena, trojkom i dobili utakmicu.

Jovanoviću je jasno da je faktor bio i nedostatak svežine kod Partizana.

Oni su pre dva dana igrali Evrokup protiv Hamburga i bilo je jasno da nisu sveži. Ovo nije Partizan koji je bio pre dva dana, jer su igrači umorni. Čestitam mojim igračima na izvanrednoj utakmici i zalaganju. Više od pet nije sastavilo dva treninga. Jović i Vujić su juče pred utakmicu odradili prvi trening pet na pet.

Nekadašnji trener crno-belih zahvalio se na toploj dobrodošlici.

Čestitam i Partizanu na svemu što je uradio i na fer i korektnoj utakmici. Oni su na dobrom putu da ostvare svoje ciljeve, siguran sam da će uspeti i želim im od sveg srca da urade ono što žele. Želeo bih da se zahvalim i na toploj dobrodošlici i od navijača i kluba.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet