FudbalSrbijaTransferi

Jovanović: Za sedam dana, verujem da ćemo imati barem još jedno pojačanje

Fudbalski klubovi Vojvodina i Kabel juče su potpisali o saradnji koji će omogućiti igračima iz omladinskog pogona da imaju sredinu za dalji razvoj pre ulaska u prvi tim.

– Ovaj dogovor je dokaz da Vojvodina ne prestaje da jača. Sporazum sa Kabelom je značajan za sve nas, a posebno za igrače koji izlaze iz omladinske škole, jer je to najosetljiviji period u njihovom sazrevanju. Imaće priliku da se dokažu odmah u seniorskom fudbalu, u trećoj ligi. Nećemo ih se odreći, a naši treneri će pratiti njihov rad. Naš trener iz omladinske škole Nemanja Krtolica, u koga imamo ogromno poverenje, biće trener Kabela, tako da imamo razloga za optimizam. Mogu da kažem da sam ponosan, jer svakog dana napredujemo i rastemo.

Piše se o povratku Nemanje Radoje na Karađorđe a sportski direktor ostao je zagonetan.

– Razgovaramo između nas, pregovaramo sa igračima i želimo igrača koji odmah može da napravi razliku. Moramo da ojačamo tim zbog klupe, odnosno rotacije, jer je prvenstvo dugačko. Ideja je bila da ne nagomilavamo, da napravimo kostur i da kroz prelazne rokove za godinu dana napravimo što ozbiljniji tim. Mi želimo da se pojačamo, pregovaramo, nadam se da će uskoro biti sve završeno. Za sedam dana, verujem da ćemo imati barem još jedno pojačanje. Ne želim da otkrivam više.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet