KošarkaNBA

Jović: Osećam da veruju u mene, verujem i ja u njih

Srpski krilni košarkaš je na kratko vraćen u sastav Majami Hita ali se očekuje da ponovo bude poslat u Sijuks Folse. Erik Spolstra se drži objašnjenja da je boravak u razvojnoj ligi u najboljem interesu mladog igrrača.

– Želimo da mu omogućimo što je više minuta moguće. Želimo da nauči kako da igra na obe pozicije. To je deo razvoja. Znam gde se u ovom trenutku komotnije oseća, razumem to. To i razvijamo. Ali želimo da napreduje i na poziciji gde mu nije tako lagodno. I to je veoma važno.

Prihvatio je Nikola Jović mirno ovu odluku, za sada je strpljiv i veruje da će odluke trenera dugoročno doneti dobre posledice za njegovu karijeru.

– Oni su strpljivi, ja sam strpljiv. Naravno da želim da igram. Zato sam u razvojnoj ligi i osećam se sjajno tamo. Tako je sve dok mogu da izdržim taj ritam. Osećam da veruju u mene, verujem i ja u njih. Videćemo. Naravno da ima još vremena. Ali, ne želim ni da prođe mnogo vremena i onda se zateknem u poziciji gde više nema vremena za mene. Idemo korak po korak.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet