EngleskaFudbalŠpanijaTransferiVESTI DANA

Junajted nudi Barseloni zanimljivu trampu?

Deo bi bili fudbaleri za koje su oba kluba pokazivala interesovanje u nekom prethodnom periodu.

Pozicija Frenkija de Jonga na Kamp Nou ipak nije tako nedodirljiva kako se u prvi mah činilo. Barselona ne posmatra Holanđanina kao nekoga koga bi se rado odrekla ali 24-godišnji vezista ne spada ni u grupu igrača koji nisu na prodaju, baš naprotiv, klub je spreman da sasluša ponude.

Neformalno, razni portali navode cenu od 70 miliona evra kao početnu za zainteresovane kupce. Među njima se kao najzainteresovaniji i najkonkretniji ističe Mančester Junajted koji želi da u posao uključi jednog ili dvojicu fudbalera kako bi smanjio novčani deo potencijalnog transfera i time ubio dve ili tri muve jednim udarcem s obzirom na to da se radi o igračima koji imaju dozvolu da napuste Old Traford.

Jedan od njih se svakako nalazi na širem spisku onih koji su interesantni Ćaviju. U pitanju je Aleks Telješ koga Erik ten Hag nema u ozbiljnim planovima za budućnost dok je prema pisanju pojedinih novinara on jedno od imena na listi potencijalnih pojačanja za levi bok Barselone.

S njim u tandemu ili zasebno put Katalonije bi mogao i Markus Rašford. Ovaj momak po završetku sezone ulazi u poslednju godinu ugovora sa Junajtedom i već neko vreme se šuška da je među onima koji bi mogli da napuste klub što se poklapa sa pisanjem španskih, za transfere, specijalizovanih sajtova koji tvrde, da rezimiramo, da je engleski velikan spreman da ponudi Rašforda i Telješa kao deo razmene u okviru transfera za Frenkija de Jonga.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet