EngleskaFudbalŠpanijaTransferi

Junajted u problemu, Dalot dobio dva zanimljiva poziva

Oba iz Španije.

Od dolaska Erika ten Haga na kormilo Mančester Junajteda, njegov izbor na desnom boku je Diogo Dalot. Klub razmišlja o novom desnom beku ali iz razloga što postoji mogućnost da ode Aron Van Bisaka, međutim, mogao bi da se javi neočekivan problem. Portugalac je ušao u poslednju godinu ugovora, Junajted ima opciju da isti produži za još godinu dana ali to neće pomoći previše ukoliko on bude želeo da promeni sredinu, a već su se pojavili klubovi koji ga zovu u svoje redove.

Španski Sport piše da je Barselona već uspostavila kontakt sa Dalotovim zastupnicima. Zna se da Katalonci žele još jednog desnog beka koji bi bio dugoročno rešenje, razmatra se nekoliko imena, najnovije je ono 23-godišnjeg portugalskog beka koji će u najmanju ruku saslušati šta emisari sa Kamp Noa imaju da kažu.

Svoju šansu vreba i madridski Atletiko. Nije prvi put da se Dijego Simeone interesuje za ovog momka, sada Pedro Almeida navodi da su Jorgandžije već kontaktirale njegovog agenta, raspitale se oko situacije sa ugovorom i mogućnosti da promeni sredinu, te izabere Vanda Metropolitano.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet