FudbalItalijaTransferi

Juventus traži zamenu za Moratu, spisak izuzetno zanimljiv!

imena je na listi.

Nije bilo u planu da Juventus traga za još jednim napadačem, želja svih u Torinu je bila da uz Dušana Vlahovića opcija u napadu i dalje bude Alvaro Morata, međutim, planovi se menjaju. Uprava Torineza ne želi da plati onoliko koliko Atletiko potražuje tako da će Morata potražiti neku drugu sredinu a Stara dama neka druga rešenja.

Spisak potencijalnih zamena je širok, sudeći prema italijanskim medijima naklonjenim Bjankonerima. Odavno se zna da je na njemu Đakomo Raspadori koji je rad da se preseli u crno-beli deo Torina ali Sasuolo ima zahteve ispod kojih ne ide te je ovaj posao još uvek na nivou neformalnog kontakta. Slična situacija je sa Markom Arnautovićem, uslovi pod kojima bi ga prodala Bolonja udaljili su Juventus od posla i usmerili ka drugim opcijama.

Tu su još dve iz domaće lige. Iskusni Luis Murijel ušao je u poslednju godinu ugovora sa Atalantom te se kotira kao poželjna i pristupačna opcija. Visoko se ceni i Đovani Simeone i tu ideju zagovaraju mnogi na Alianc areni s tim da se tu mora voditi računa o ugovoru između Kaljarija i Verone s obzirom da klub iz Grada ljubavi ima opciju otkupa.

Uz njih dvojicu postoji ozbiljna ideja da se angažuje Arkadiuš Milik koga Olimpik iz Marseja ceni na nekih 15-20 miiona evra što Juventus smatra razumnih. Takođe se razmatra i opcija dolaska Tima Vernera koji je na izlaznim vratima Čelsija i već je ponuđen.

U ovom trenutku kad se podvuče crta kao najrealniji zvuče Simeone, Milik i Murijel, Raspadori i Verner su sekundarne opcije, Arnautović u ovom trenutku nije ozbiljan kandidat. Takođe, ne treba odbaciti mogućnost da čelnici Stare dame krenu po dva napadača ukoliko ode Moize Kin.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet