KlađenjeVESTI DANA

KAKO DA PRIRODNIM PUTEM POVEĆATE NIVO ENDORFINA U NAREDNA 2 DANA?

Endorfin je supstanca koju nazivamo neurotransmiterom, nastaje u nervnoj ćeliji i prenosi informacije od jedne do druge nervne ćelije.Stvara se u situacijama koje su stresne ili izuzetno prijatne, veoma je jak, smanjuje bol i izaziva prijatnost (koju na primer osećamo dok jedemo čokoladu), ali ima i euforičan efekat.

Iako je naporno fizičko vežbanje najrasprostranjeniji način za povećanje endorfina, to nije i jedini način. Naime, novi Endorphina tunir sa sobom donosi preporučenu dozu hormona sreće u vidu borbe za 500.000 dinara koja će trajati do ponoći 22. avgusta, na sajtu AdmiralBet.rs. Svi igrači sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom mogu da učestvuju, i biće rangirani po najvećoj pogođenoj kvoti ostvarenoj na nekim od izdvojenih slot igara.

Ova promocija, kao i mnoge druge, je dostupna svima sa registrovanim AdmiralBet nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati u par klikova putem ovog linka. Svim novoregistrovanim igračima sleduje vrelih 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, dok prva uplata depozita sa sobom povlači sjajnih 100% bonusa do 40.000 dinara.

Pored Endorphina turnira, sve ljubitelje slota očekuju besplatni spinovi svakoga dana u Spin City promociji, dok promo kod SLOT30 aktivira 30% slot bonusa na prvu dnevnu uplatu do kraja avgusta. Ko preferira virtuale može da iskoristi promo kod LUCKY i preuzmu 25% bonusa za virtuale, kao i da učestvuju u Letnjoj trci u visinama, koja svake nedelje nagrađuje 10 igrača koji najduže održe svoj avion u letu na igrici Aviatorsa 100.000 dinara.

Ulogujte se na svoj AdmiralBet nalog, zaigrajte neke od izdvojenih Endorphina slotova i podignite svoj nivo hormona sreća sa pola miliona dinara!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet