KošarkaSrbija

Kalinić: Najgora stvar u košarci je kada morate da gledate utakmice, a ne možete da igrate

Iskusni krilni košarkaš je po drugi put napustio Crvenu zvezdu prošlog leta a u intervjuu za BasketNews otkrio je da je postojala ozbiljna šansa da ostane.

Tužan sam što se neke stvari nisu razrešile krajem prošle sezone. Imali smo dobru ekipu i mogli da nastavimo dalje. Postojala je mogućnost, ali stvari su se kretale nešto sporije nego što je trebalo.

Prati crveno-bele i dalje i zadovoljan je aktuelnim sastavom.

Mislim da su uradili najbolje što su mogli i sastavili dobar tim. Nisu samo još svi shvatili svoje uloge. Nisam gledao mnogo utakmica, ali sam kroz video snimke i statistiku zaključio da još najbolje prihvatili podeljene uloge. Novi trener i šok terapija, kako volimo da kažemo u Srbiji, može da ih probudi. Zaista verujem da će biti dobri. Imaju dobre igrače, samo je potrebno da stvari dođu na svoje mesto.

Žao mu je što nije mogao da pomogne reprezentaciji u poslednje dve utakmice.

Najgora stvar u košarci je kada morate da gledate utakmice, a ne možete da igrate. Nemoćni ste da utičete na rezultat, tako da sam bio vrlo nervozan dok sam gledao.

Verovao je Kalinić da će oni koji su tu uspeti da iznesu sve na pravi način.

Bio sam uveren da imamo dobar tim i da ćemo pobediti. Momci su igrali sjajno. Gudurić ih je vodio, ali svi su odigrali odlično i dobili tu utakmicu za nas. Nisam mogao da im se pridružim, bio mi je potreban odmor zbog svega što se trenutno dešava, ali znao sam da će pobediti i tako je i bilo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet