Afrički kup nacijaFudbal

Kamerun prejak za Bena i saigrače sa svim malerima koji su ih pratili, fantastičan gol za oproštaj (VIDEO)

Lavovi opravdali ulogu favorita.

Ne samo da su Komorska ostrva ušla u meč bez golmana pa je na gol stao Aladur, inače levi bek, već su posle manje od sedam minuta igre ostali sa igračem manje, isključen je Abdu. Abubakar nije iskoristio prvu priliku da valorizuje brojačanu nadmoć ali se u 29. minutu iskupio asistencijom za Toko Ekambija i vođstvo Kameruna.

Mogla je Zadukova ekipa da izjednači ubrzo uprkos svim problemima. Sa dve intervencije se istakao Onana sprečivši u istom napadu Monjija i Bena da poravnaju rezultat.

Kamerun je dominirao u nastavku ali se isprečio Aladur na golu, defanzivac u ulogi čuvara mreže dva puta je izašao kao pobednik iz duela sa Abubakarom i jednom sa Ngamaleuom, Bosogogo nešto kasnije nije bio dovoljno precizan. Iz trećeg pokušaja u ovom delu igre a četvrtog na utakmici Abubakar nije mogao da pogreši, u 70. minutu duplirao je prednost Lavova.

Nisu fudbaleri sa Komorskih ostrva imali šta da čekaju ali nisu imali ni sreće, Mohamed je pogodio stativu, Onana još jednom zaustavio Bena. Zaslužili su da se bar golom oproste od turnira, to je učinio Mčangama prelepim pogotkom iz slobodnog udarca u 81. minutu – 2:1.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet