ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Kaminski: Razgovor sa Bogdanom mi je pomogao da donesem odluku

Partizan je juče objavio da je angažovao svoje četvrto pojačanje ovog leta, iskusni košarkaš po prvi put se obratio javnosti kao igrač crno-belih.

– Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima.

Poznato je da Frenk Kaminski ima srpske korene, čak je bio i kandidat za reprezentaciju vreme Igora Kokoškova kao selektora.

– Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to.

Novi košarkaš Partizana bio je saigrač sa jednim bivšim, Bogdanom Bogdanovićem, koji mu je savetovao da odabere ovu ponudu.

– Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora.

Poput Dozira, i Kaminski je uzbuđen da uživo vidi atmosferu na utakmicama po kojoj su crno-beli poznati.

– Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet