EvroligaKošarka

Kampaco: Došao sam da osvojim Evroligu

Ako je i postojala dilema, brzo je otklonjena, Argentinac je brzo razrešio šta je imao sa Real Madridom i vratio se u njihove redove. Za španske medije je rekao da se njegova odluka nije zasnivala pre svega n novcu.

– Neću da ispadnem glup, ali moje odluke se ne zasnivaju prvenstveno na novcu. Moram izbalansirati mnogo stvari. Novac jeste jedna od njih, ali ne i glavni. Tako biva. Osećam se kao da sam kod kuće u Madridu, mnogo toga me veže za Madrid, i čini se da je to mesto gde želim ostati. Imao sam još ponuda, ali čini se da je mnogo pozitivnih stvari u Madridu prevagnulo. Na kraju, nisam sumnjao ni sekunde.

Ponovio je Fakundo Kampaco da su očekivanja najveća moguće, Blankosi su šampioni Evrope, namerava da odbrani tu titulu i naredne sezone.

– Kada je reč o Realu, očekivanja su uvek najviša. Pokušaću da budem deo ekipe koja će osvojiti sve moguće trofeje. Došao sam ovde da pobeđujem. To je odgovornost pod pritiskom za igrača Real Madrida, bez izuzetka. Došao sam da osvojim Evroligu, cilj je isti i kada počne sezona. Osećam se veoma motivisano i uzbuđeno. Proces adaptacije neće biti težak.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet