FrancuskaFudbalVESTI DANA

Kampos pred promocijom, na redu nova (ne)moguća misija

Neki novi vetrovi duvaju Parizom.

Pobeda za potpis Kilijana Mbapea je unutar Pariz Sen Žermena shvaćena kao trijumf decenije. Ostanak najboljeg fudbalera dao je klubu elan i novu energiju te sada lančano kreću promene s namerom da se osigura sve što je potrebno da se francuski šampion konačno popne na krov Evrope.

U tim planovima nema mesta za dosadašnje članove sportskog sektora. Leonardo je već otpisan, jednom nogom van kluba je i Maurisio Poketino, sada je na upravi zadatak da dovede adekvatne zamene.

Sinoć je Nikolo Šira najavio, danas Đanluka Di Marcio potvrđuje, Sveci su pred imenovanjem novog sportskog direktora, to će biti Luis Kampos. Čovek koga mnogi nazivaju najpotcenjenijim sportskim direktorom, funkcioner koji se istakao radeći u Monaku i Lilu sada je na putu da se suoči sa izazovom karijere, promocija je izgleda pitanje dana.

Kad je u pitanju klupa Parižani se vraćaju svojoj nedosanjanoj želji. Zinedin Zidan je ponovo meta, legendarni Francuz je u par navrata odbio klupu čekajući mesto selektora, sada kad je jedna izuzetno teška misija u vidu nagovaranja Mbapea da ostane završena kompletna logistika se okreće ubeđivanju Zizua da preuzme tim i optimizam polako ali sigurno raste. Ili je to vera, kako god, više se ništa ne čini nemogućim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet