FrancuskaFudbalTransferi

Kampos sprema kvartet pojačanja za dane pred nama?

Francuski šampion u ofanzivi.

Sada kada je Pariz Sen Žermen rešio pitanje sportskog sektora vreme je da se potpuno aktivira u prelaznom roku. Sudeći po najavama, Sveci menjaju poslovnu filozofiju što je zasluga Luisa Kamposa koji ne želi previše zvučnih pojačanja već miks poznatijih imena ali i igrača gladnih uspeha i željnih dokazivanja.

U kategoriju prvih može se reći da spada Milan Škrinjar. Pregovori sa Interom sada već dugo traju ali sa više različitih strana dopiru informacije da je konačno pao dogovor oko cene i da je realizacija sve izvesnija.

Zajedno sa njim, Le Parizijen najavljuje dolazak još tri igrača. Poput Škrinjara već dugo se pregovara oko dolaska Đanluke Skamake, mladi napadač je velika Kamposova želja i sada se čeka da igra živaca sa Sasuolom konačno bude završena.

Skamaka možda ne bude jedini napadač jer je postignut dogovor oko ličnih uslova sa Hugom Ekitikeom. Nakon što je on odbio Njukasl uprkos postignutom dogovoru Ren ne pristaje na prodaju ispod sume koju je imao u ruci, 36 miliona plus deset kroz bonuse.

Trenutnu listu trebalo bi da zatvori Renato Sančez. Portugalac je već bio viđen u Milanu ali je razgovor sa Kamposom presudio da promeni mišljenje, sada još preostaje da se prelomi Lil.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet