FudbalSrbija

Katai: Meč protiv Vojvodine je još jedan izazov koji moramo uspešno da savladamo

Crvena zvezda će sutra sa početkom u 19 časova odigrati zaostalu utakmicu petog kola Superlige Srbije protiv ekipe Vojvodine. Pred veoma važnu utakmicu za crveno-bele govorio je Aleksandar Katai koji se nada da će njegova ekipa uzeti sva tri boda.

„Svesni smo značaja ovogodišnjeg prvenstva i maksimalno ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu. Jasno nam je koji je ulog, a meč protiv Vojvodine je još jedan izazov koji moramo uspešno da savladamo kako bismo stigli do zacrtanog cilja. Ekipa je spremna za utakmicu protiv Vojvodine koja je jedan od najboljih timova u prvenstvu i u Novom Sadu je uvek teško, međutim verujemo u nas i snagu kolektiva koju imamo. Svaka ekipa u ligi želi da najbolju igru prikaže protiv Zvezde i ostvari pozitivan rezultat, a na nama je da ih sprečimo u tome i pokažemo koliko smo ‘gladni’ još jedne titule“

Jedan od najboljih igrača Zvezde prokomentarisao je i naredne mečeve u Ligi Evrope.

„Dobro poznajemo ekipe Trabzona i Monaka i pokušaćemo da u naredna dva duela budemo na visini zadatka, iako nema sumnje da se radi o ozbiljnim klubovima. Ipak, to nas ne sprečava da budemo optimisti pred evropske mečeve koji slede, jer mi smo Crvena zvezda i uvek razmišljamo u skladu sa veličinom kluba“, rekao je Katai.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet