FudbalŠpanija

Kepa: Ne morate dva puta da razmislite kada vas pozove Real

Španski golman je bio jednom nogom u Minhenu, prihvatio poziv Tomasa Tuhela da mu se pridruži u redovima Bajerna. Ništa nije gotovo dok nije gotovo, morao je Real Madrid da reaguje na tržištu posle teške povrede Tiba Kurtoe, jedan poziv je promenio sve i Čelsi im je prosledio svog startnog čuvara mreže na jednogodišnju pozajmicu.

– Sve se dogodilo dosta brzo. Istina je da je menadžer Maurisio Poketino želeo da ostanem u Čelsiju. Rekao mi je da ću da igram i da ima poverenje u mene. Međutim, mislio sam da bi odgovarala promena. Želeo sam promenu, zvao me Tomas Tuhel i bio sam blizu prelaska u Bajern.

Videćemo da li će Kepa Arizabalaga ostati u španskoj prestonici duže od godinu dana, čak i da je tako, njemu je očigledno dovoljno za ispunjenje dugogodišnjeg sna.

– Real je Real. Ne morate dva puta da razmislite kada vas pozove Real. Veliko je zadovoljstvo biti ovde, a u Madridu je uzbudljiv izazov. Dolazio sam ovde na gostovanja, idem u svlačionicu, ovamo je za goste, a ja gledam ka onoj gde idu domaći igrači…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet