FudbalSrbija

Kerkez: Najsrećniji bih bio da osvojimo Kup Srbije

Čukarički je izgubio sve utakmice na pripremama ali šef struke ne gubi optimizam, uveren je da su njegovi fudbaleri izvukli puke iz tih utakmica i da će u nastavak sezone ući jači.

Pauza je bila duga, samim tim su i pripreme bile duže od letnjih. Što se mog utiska tiče, zadovoljan sam, ne baš svim stvarima, ali generalno jesam. Igrači su od prvog dana kada smo se okupili u Beogradu bili u dosta dobroj fizičkoj spremi i orni za rad. Naravno, pripreme uvek prate i sitne povrede, ali to je nešto na šta moramo da budemo spremni. Dobro je što nismo imali ozbiljnih povreda i što će svi igrači biti u konkurenciji, ako ne za prvo, onda drugo kolo prolećnog dela. Naravno, nisam zadovoljan rezultatima na pripremnim utakmicama u Turskoj. Napravili smo plan i koncentrisali se na rad ekipe, rezultat jeste bitan, ali u ovom momentu nije primaran. Želeo sam da vidim gde smo trenutno u odnosu na ekipe koje se nalaze u vrhu svojih liga i sve su u konkurenciji za Evropu. Naravno, uvek može bolje i biće, da je sada sve perfektno malo bih se zabrinuo i uštinuo. Fudbal je takav da se svakog dana nešto menja, uči… Takođe, uslovi su bili dobri i vreme nas je poslužilo, kako u Beogradu, tako i Turskoj. Više je bilo pozitivnih, nego negativnih stvari, ali će uvek biti segmenata koje bi mogli da se poprave i mi smo tu da radimo na tome.

Na zanimljiv način je Kerkez govorio o ambicijama u nastavku sezone.

Najsrećniji bih bio da osvojimo Kup Srbije, ali verovatno i kolege Lazetić, Rastavac, Lalatović i svi ostali koji su u ovoj fazi takmičenja žele to. To je zanimljivo takmičenje koje donosi mnogo zanimljivih utakmica. Zadovoljan sam što igramo na dva fronta i što duže ostanemo tu, biće dobro. Nadam se da kad na kraju podvučemo crtu, da će biti pozitivan utisak. Kolega Lalatović mi je rekao nedavno „I ja sam gubio sve na pripremama, pa sam osvojio kup“. Odgovorio sam mu „Iz tvojih usta u božije uši“, na šta se on malo bunio. Želim mu sreću, ali ne toliku da osvoji Kup Srbije.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet