FudbalNemačka

,,Kimih se nošalantno ponaša, najbolje je da ode“

Svakako da postoji odgovornost kod Tomasa Tuhela za Bajernova posrtanja ove sezone, ali je činjenica da je nasledio otrovnu svlačionicu punu problema. Mnogo se piše o podeli unutar tima, i nekako se priča uvek vrati na Džošuu Kimiha. Za razliku od mnogih koji su javno izneli mišljenje da je vezista žrtva trenera, Mario Basler je suprotnog staae.

Kada pogledam nerešenih 1:1 n semaforu i vidim ga kako se nonšalantno ponaša u dvoboju na sredini terena, onda moram reći da kao gledalac kod kuće poludim. Očekujem više, ali to je, naravno, tipičan Džošua Kimih. Uvek me uznemiravaju kad napadam Kimiha, ali on je tokom vikenda ponovo pokazao da nije onaj Kimih kakav je bio pre četiri ili pet godina.

Kimih se bliži poslednjoj godini ugovora sa Bavarcima, sve se češće povezuje sa drugim klubovima, najviše engleskim, trenutno najviše sa Mančester Junajtedom.

Najbolje je da ode, trebalo bi brzo da ga prodaju na leto, kako bi se zaradilo nešto novca. U suprotnom ćete morati da mu platiti novac da on kad-tad ode.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet