ATPTenis

Kirjos isprozivao Novozelanđanina!

Nik Kirjos je jedan od najkontroveznijih sportista na svetu. Australijski teniser pobrao je simpatije srpske publike nakon što je javno stao u odbranu Novaka Đokovića. Ipak, brzo se Nik vratio starim stvarima. On je u finalu dubla na AO osvojio trofej u paru sa Tanasijem Kokinakisom, a savladali su Majkla Venusa i Tima Puca. Venus nije bio najsrećniji Kirjosovim ponašanjem na tom meču, što je i istakao nakon završetka.

„Sve je ličilo više na cirkus nego na teniski meč. Između prvog i drugog servisa oni su podsticali publiku da navija. Mislim da to nije u redu. Znate, da je situacija drugačija, Kirjos bi se naljutio. Neverovatno je, zaista. Pogodio je klinca, a samo zato što mu je posle dao reket ljudi pričaju kako je dobar momak. Jasno je zašto nikada nije ispunio svoj potencijal i verovatno nikada neće. Ako ću biti velikodušan, reći ću da je zreo koliko i jedan desetogodišnjak. Na tom je nivou“.

Ipak, nije se dugo čekalo na Nikov odgovor, koji je Venusovo oblačenje uporedio sa njegovim za „Noć veštica“.

„Mislim da ništa što Majkl Venus kaže ne može da se shvati ozbiljno. Mislim, to je momak koji se oblači kao ja kada idem na Noć veštica. Činjenica da smo Tanasi i ja učinili da Majklovi komentari budu nešto što je bitno je odlična stvar“.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet