EngleskaFudbal

Klop: Društvene mreže svima njima otežavaju i zagorčavaju živote

Odličnu partiju prikazao je Liverpul u Ligi šampiona protiv Glazgov Rendžersa, sada sledi novi izazov na domaćem frontu, gostovanje Arsenalu.

– Vau. Apsolutno poštujem sve, Mikel je radi fantastičan posao. To je ono o čemu često pričamo. Kada ti je potrebno vreme, niko neće da ti ga da. Mogu samo da kažem da imam veliko poštovanje prema Arsenalu. Toliko talenta… Martineli, zaista sam uzbuđen zbog njega, Edegar… pričao sam o njemu kada mu je bilo samo 15 godina sa njegovim ocem. Saka, uh. A Gabrijel Žesus! Mikel nam je pokazao koliko on može da bude dobar, i ne samo u Sitiju. Tomas Parti, svi su još u Atletiku videli koliko je dobar. Mnogo kvaliteta. Mlad, uzbudljiv tim kome ide zaista sjajno. Sada je naš red da idemo tamo, ali ne razmišljamo o prethodnim rezultatima.

Posebne pohvale zaradio je Gabrijel Žesus.

– On mi se uvek dopadao kao igrač. Izuzetan je i to je moglo da se vidi na svakom meču Mančester Sitija. Prošle godine su svi govorili da Siti nema devetku, a Gabrijel je i dalje bio tamo. Sada igra na svojoj pravoj poziciji, leti po terenu i puca od samopouzdanja. Vrhunski igrač.

Pitanje za Klopa bilo je koliko kritike na društvenim mrežama utiču na njegove igrače.

– Društvene mreže svima njima otežavaju i zagorčavaju živote. Ali, donekle su i sami krivi jer vole da čitaju sve što bilo ko napiše.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet