EngleskaFudbal

Klop: Osam godina ne mogu da shvatim…

Povreda Žoela Matipa je još jedan u nizu problema sa kojima se trener Liverpula suočava u ovom momentu, nije dobro reagovao na pitanje da li će se taj rešiti dovođenjem novog štopera.

– Osam godina ne mogu da shvatim da mi postavljate ista pitanja. Stalno pričate o transferima. Kao da je to najjednostavnija stvar na svetu. Treba pronaći igrača, treba pronaći novac za njega, a kao da imamo beskonačno mnogo novca… Ne shvatam. Svi samo pričaju isto, mediji, navijači, svi. Sve to košta. A igrač mora da bude pravi. Možete li vi da mi kažete koji je to klub koji prodaje dobrog štopera? Ne bilo kakvog štopera nego najboljeg jer samo takav može da igra u Liverpulu. Sada ih imamo četvoricu, ne treba nam peti. Sem ako bude povreda, to bi onda moglo da bude problematično zbog broja utakmica.

Spekuliše se da Redsi traže štopera, ali neko rešenje na duže staze, deluje da se to neće dogoditi u januarskom prelaznom roku.

– Ne živimo mi u nekom čarobnom svetu u kome možete da dovedete štopera svetske klase dok vam drugi ne ozdravi i bude spreman. Ako nam neko ne stavi igrača pod jelku i ne kaže da možemo da ga koristimo kad nam zatreba… Nisam o tome razmišljao, ali mislim da nećemo dovoditi nikoga.

Što se tiče Matipa koji je možda i završio sezone a ugovor mu ističe na leto, Jirgen Klop veruje da će dobiti novi.

– Rekao bih da postoji šansa za produženje ugovora, ali ja se tu ne pitam. Siguran sam da će klub pokazati klasu, jer je to ono što treba da se uradi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet