EngleskaFudbal

Klop: Ovo mesto ima toliko toga da se voli

Emotivan dan je juče bio za sve na Enfildu jer je aktuelni trener produžio ugovor sa klubom do 2026.

– Postoji toliko reči koje bih mogao da upotrebim da opišem kako se osećam u vezi sa ovim vestima… oduševljen, ponizan, blagosloven, privilegovan i uzbuđen za početak. Ovo mesto ima toliko toga da se voli. Znao sam to pre nego što sam došao ovde, još bolje sam to upoznao nakon što sam stigao i sada to znam više nego ikada ranije. Kao i svaka zdrava veza, ona uvek mora da bude dvosmerna ulica: morate biti pravi jedni za druge. Osećaj da smo potpuno ispravni jedno za drugo je ono što me je dovelo ovde na prvo mesto i to je razlog zašto sam i ranije produžio ugovor.

Motiva ne manjka Klopu za nove uspehe.

– Ovaj je drugačiji zbog dužine vremena koje smo proveli zajedno. Morao sam sebi da postavim pitanje: da li je dobro rešenje za Liverpul da ostanem duže? Zajedno sa moja dva pomoćnika, Pepom Lijndersom i Peterom Kravicom, došli smo do zaključka da je to – Da! I dalje postoji svežina oko nas kao kluba i to me daje energiju.

Zahvalio se Nemac i čelnicima Liverpula.

– Mi smo klub koji se stalno kreće u pravom smeru. Imamo jasnu ideju šta želimo i kako to pokušavamo da postignemo. To je uvek odlična pozicija za početak. Kada su mi vlasnici dali mogućnost obnavljanja ugovora, postavio sam sebi pitanje o kojem sam javno razmišljao. Da li imam energije i vibracije da ponovo dam od sebe ono što ovo neverovatno mesto zahteva od osobe u kancelariji menadžera? Nije mi trebalo dugo da odgovorim iskreno. Odgovor je bio vrlo jednostavan… Zaljubljen sam u ovo i osećam se dobro!

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet