EngleskaFudbalTransferi

Klop se okreće Italijanu?

Novo ime na spisku.

Često ćemo se tokom leta vraćati Liverpulu i rekonstrukciji veznog reda. Veliki broj iskusnih fudbalera, uz pozajmicu Fabija Karvalja, napušta Enfild, za sada su došli Aleksis Mekalister i Dominim Šobošali. Listi odlazaka trebalo bi svaki čas da se pridruže Fabinjo i Džordan Henderson, obojica će put Saudijske Arabije, samim tim, biće još dolazaka.

Kada su se pojavile informacije da su dvojica pomenutih blizu odlaska, pojavila se i lista od šestorice fudbalera koji su razmatrani kao zamene. Od te vesti su se pojavile i neke konkretnije informacije, Romeo Lavia je i dalje na prvom mestu liste, Šeik Dukure neće biti nimalo jeftina akvizicija, Sofijan Amrabat je u nešto konkretnijoj priči sa drugim klubovima. Zbog toga Jirgen Klop ima novu ideju.

Oslonac Redsa mogao bi da postane Marko Verati, javlja Skaj Sports. Italijan ima dozvolu Pariz Sen Žermena da promeni sredinu u slučaju prave ponude, spekulisalo se i o ciframa, nedovoljno konkretnim pa ih za sada nećemo pominjati. Ono što treba imati u vidu je da je Atletiko ozbiljno zainteresovan za Veratija i već je preduzeo određene korake, te će Liverpul imati konkurenciju u slučaju da krene u pregovore.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet