MuškaOdbojka

Kolaković: Divna je stvar da se neko interesuje u struci i da želi da napreduje u svojoj trenerskoj karijeri

Srpski odbojkaši se na Kopaoniku spremaju za predstojeće Svetsko prvenstvo uz određene kadrovske probleme o kojima je selektor govorio za Sportski žurnal.

– Dva igrača Perić i Vučićević, koji su i cimeri, razboleli su se u istom periodu. Zakačio ih je virus, Perića nešto teže jer je imao i visoku temperaturu. Urađeni su testovi na KOVID 19 i negativni su! Sa te strane je dobro da se ne proširi na ostale igrače. Verujem da će se oporaviti što pre. Katića čekamo, nov pregled zakazan je za petak, ostalo je još dva milimetra te rupture da se zatvori da bi počeo normalno da radi. Petrić, Ivović, koji su imali određene probleme što sam i ranije rekao, podižu intenzitet rada, baš kao i Atanasijević i Lisinac što je značajno pogotovu u ovom periodu.

Podršku Plavoj četi dala je i lično nekolicina bivših igrača.

– Lepo je da su u poseti bili Aleksandar Mitrović, nekadašnji reprezentativac koji se sada bavi trenerskim poslom u Francuskoj i pomoćni trener Vojvodine Dejan Vulićević. Prisustvovali su jednom celom danu našeg ciklusa. Svakako da Mitrovića većina igrača pamti, neki iz stručnog štaba su i igrali sa njim, a ja sam mu bio trener. Divna je stvar da se neko interesuje u struci i da želi da napreduje u svojoj trenerskoj karijeri, što su i Mitrović i Vulićević pokazali.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet