MuškaOdbojka

Kolaković: Mislim da je bila sjajna borba

Srpski odbojkaši pružili su odličan otpor favorizovanoj Poljskoj, nedovoljno za iznenađenje, četvrtfinale je domet na ovom Evropskom prvenstvu.

– Mislim da je bila sjajna borba. Videli smo, naročito u prvom i trećem setu u tim egal situacijama koliko je bilo napeto. Mislim da smo odigrali jedan sjajan meč sa puno grešaka ali i sa puno dobrih stvari.

Neverovatan treći set smo gledali, odužila se borba, da je bilo samo malo više koncentracije, meč je mogao da ode na drugu stranu.

– Nedostajalo je možda i iskustvo u tom trećem setu, ali sam stvarno srećan što smo i sa ovakvim sastavom pružili dostojan otpor Poljskoj koja je prva na svetskoj rang-listi i što smo pokazali da nismo baš daleko od kvaliteta koji nam treba da se upustimo u borbu za pobedu protiv Poljaka.

Igor Kolaković i njegovi igrači sada će se odmoriti pa uputiti na daleki istok gde ih čeka kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre.

– Utakmica protiv Poljske je, i pored poraza, pokazala da nismo daleko od tih ekipa s kojima ćemo igrati u Japanu, mislim na Japan, SAD i Sloveniju… U Japan idemo sa ovom borbenošću i optimizmom da se plasiramo na Igre sa tog turnira, da iskoristimo tu prvu šansu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet