MuškaOdbojka

Kolaković: Sigurno da imamo najveće moguće ambicije na Svetskom

Srpski odbojkaši pripremaju se na Kopaoniku za Svetsko prvenstvo koje će se krajem avgusta i u prvoj polovini septembra održati u Poljskoj i Sloveniji.

Povreda Petrića ide na bolje, Marko Ivović sve više učestvuje u radu tima. Čeka se Katić, ima zakazan pregled. Za ovaj period, igrači jako dobro rade, uz male poteškoće na servisu i prijemu. Fasciniran sam i zadovoljan sam kako se bore na treningu za svoje pozicije, da što bolje odigraju.

Koncentrisan je Kolaković na protivnike u grupnoj fazi ali ne beži od očekivanja što je i rekao u javljanju za Sportski žurnal.

– Moramo da budemo koncentrisani na rad, ali i na svaku utakmicu, svaki poen to je činjenica. Da najavljujemo nešto, nema potrebe. Sigurno da imamo najveće moguće ambicije na Svetskom. Razmišljamo o Ukrajini, prvom protivniku, pratimo gde će da igraju. Odigrali su Zlatnu ligu, igraće sa Poljacima 13 avgusta. Važan nam je svaki podatak zato što smo na poslednjih nekoliko takmičenja teško igrali sa njima, pre svega na Evropskom prvenstvu. Ako govorimo o Portoriku i Tunisu, sigurno da ćemo za njih imati mnogo više informacija i na samom Svetkom prvenstvu. Za sada je akcenat na Ukrajini.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet