EngleskaFudbalTransferi

Konkurencija kvari planove, Njukasl se okrenuo drugom napadaču

Prva ponuda odbijena.

Trudi se Njukasl svim silama da se priča oko dolazaka ovog leta ne svede na Svena Botmana i Nika Poupa. Svrake posebno insistiraju na pojačanjima u ofanzivi, u kontaktu su sa velikim brojem igrača, mnogo napadača je pomenuto u kontekstu selidbe na Sent Džejms park. Kao neki glavni favorit slovio je Gonkalo Ramos, međutim, cena od 30 miliona funti koju je odredila Benfika čini se da im nije po volji. Skaj Sports piše da bi priliku mogao da iskoristi Vulverhempton, spremni su Vukovi na pozajmicu sa obaveznim otkupom u traženom iznosu, čeka se odgovor iz Lisabona. U međuvremenu, Bruno Laž je obavio nekoliko telefonskih razgovora sa mladim napadačem koga ubeđuje da mu je Molino najbolja destinacija.

Videćemo da li je Njukasl i definitivno odustao ali je činjenica da se okrenuo drugom napadaču. Meta je Žoao Pedro za koga je, prema rečima Skaj Sportsa, Votford odbio prvu ponudu od 23 miliona funti (20 fiksno plus tri kroz bonuse). Fabricio Romano navodi da će uskoro Stršljenovima biti dostavljena nova ponuda za mladog Brazilca.

Nekolicina ostrvskih portala istovremeno piše da je Njukasl zainteresovan za kvartet Čelsijevih igrača. I dalje je interesantan kao neka sekundarna opcija Armando Broja koga bi Čelsi mogao da iskoristi u transferu Entonija Gordona iz Evertona. Poznato je već danima da su crno-beli među kandidatima za pozajmicu Kaluma Hadsona-Odoija koji skoro sigurno napušta Stamford bridž ovog leta, Plavci su spremni da saslušaju i eventualnu ponudu za Kristijana Pulišića. Pored pomenute trojice, San javlja da je Njukasl kao jedan od prioriteta za kraj avgusta odredio Konora Galagera, mada je pitanje da li bi Tomas Tuhel pustio mladog vezistu sem na pozajmicu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet