EngleskaFudbalTransferi

Konte dobio željenog beka, sledeći je novi ofanzivac?

Obećanja data itaijanskom treneru ispunjavaju se redom.

Posle izborene Lige šampiona najavljeno je da će Totenhem obezbediti adekvatan budžet za pojačanja i omogućiti pravljenje tima za veće domete po želji Antonija Kontea. Do sada urađeno ide u tom pravcu, Fabio Paratići vredno radi, ofanzivni deo tima ojačan je dolascima Rišarlisona i Ivana Perišića, rešenja za prioritetne pozicije u veznom redu i odbrani su Ives Bisuma i Klemen Lengle, dodatak na golu Frejzer Forster a sada je rešeno i pitanje desnog beka.

Posle sjajne sezone na pozajmici u Midlzbrou, mladi Đed Spens vratio se u Notingem samo da bi nešto kasnije produžio ka severnom Londonu. Od početka je 21-godišnji bek bio Konteov prvi izbor, pregovori nisu bili laki ali je dogovor postignut. Prema rečima Fabricija Romana, Pevci će za ovaj transfer isplatiti 12,5 miliona funti dok bi s bonusima cifra mogla biti zaokružena na 20 miliona. Zakazani su i medicinski pregledi posle kojih će Spens potpisati petogodišnji ugovor i postati zvanično šesto pojačanje Totenhema ovog leta.

Preostaje da vidimo da li će biti i sedmog, već neko vreme se spekuliše da bi pored pomenutih Rišarlisona i Perišića ofanzivni deo tima mogao da bude ojačan još jednim igračem. U par navrata pomenut je Memfis Depaj koga je Barselona procenila na 20 miliona funti dok Ekrem Konur navodi da je Totenhem spreman da pošalje prvu ponudu u iznosu od 17.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet