EngleskaFudbal

Konte: Za mene, ovo nije bilo ništa strašno

Burna proslava izjednačujućeg gola pa način na koji se Italijan pozdravio sa kolegom sa suprotne klupe juče i danas su jedne od najzapaženijih tema.

Znate dobro da ja nikada, nikada ne govorim o sudijskoj odluci, ali kada vidim da se drugi ponašaju ovako to me čini pomalo ljutim. Ponavljam, ne želim da komentarišem sudiju, ali nikada, nikada nisam dao komentar o suđenju u Engleskoj.

Posle svega, trener Totenhema spušta loptu.

Niko nikoga nije vređao, niko nije povređen. Nismo se tukli pesnicama. Za mene, ovo nije bilo ništa strašno. Proključao je, zagrejalo se, ali ništa loše nije bilo, ovo je deo igre. Obojica smo se borili za naše timove i to se dešava. Bio je to tako intenzivan meč, pa smo i nas dvojica proključali. Mislim da smo uživali obojica u ovome. Sledeći put ćemo obratiti više pažnje i nećemo se rukovati, a rešićemo problem.

Preostaje da se vidi da li će biti kazni i kakvih.

Bilo bi šteta da zbog ove situacije propustimo sledeću utakmicu. Sigurno postoji video snimak da se pogleda još jednom šta se desilo. Sigurno da nisam pacifista. Ako vidim agresivnost onda je moj odgovor agresivnost, sigurno.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet