Ostali sportovi

Korolija: Mislim da imamo najperspektivniji tim na Starom kontinentu

Nova sezona, novi Partizan uz određene izmene ponovo miks talentovanih i nešto iskusnijih igrača pod komandom nekadašnjeg reprezentativca.

– Veoma je važno što je Miloš ostao, on je i prošle godine bio jedan od naših najboljih igrača i nosilaca igre. Trtović i Smiljević su odlična pojačanja, Smiljević se vratio i žao nam je što ga i ranije nismo zadržali, ali kada se pojavila šansa da obnovimo saradnju, to smo učinili na obostrano zadovoljstvo. Tu su i mladi igrači, nekoliko njih je učestvovalo u reprezentativnim akcijama ovog leta i sada čekamo njihov povratak iz Podgorice. Neće svi biti registrovani za prvi tim, ali neki od njih hoće i potrebno je dati im neophodnu šansu kako bi se oni razvijali i postali pravi igrači, a mislim da ne postoji bolja adresa od Partizana u Evropi za to. Mislim da imamo najperspektivniji tim na Starom kontinentu.

Želi Korolija napad na najviši plasman u svakom takmičenju.

– Treba biti realan i reći da postoje timovi koji su sada kvalitetniji, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bismo im otežali posao. Prvo kolo LEN Kupa počinje 13. oktobra i imamo veoma kvalitetnu grupu. Solnok je odličan, baš kao i Ortiđa, Idraikos i Peji d’ez ne treba potceniti. Cilj nam je da ostvarimo što bolji plasman u Evropi, baš kao i u domaćem prvenstvu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet