KošarkaSrbijaVESTI DANA

Košarkaški klub Partizan uvodi članske karte

Mnogo noviteta u ovoj sezoni je pokrenuto u košarkaškom klub Partizan, pre nekoliko dana predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je na svom tviter nalogu najavio početak prodaje članskih karata, uz bogat loyalty program, a sad su direktor kluba Dejan Kijanović i direktor marketinga kluba Miljan Šćekić detaljno objasnili o čemu se radi.

Krećemo s projektom koji smo dugo pripremali i za koji čvrsto verujemo da će naići na pozitivnu reakciju navijača. Članska karta Partizan Mozzart Beta je neka vrsta navijačke lične karte. Nešto personalno, što svako nosi uz sebe, ali i nešto što će svakom navijaču doneti niz benefita kroz program lojalnosti. Ideja kluba je da na ovaj način dodatno učvrstimo vezu sa navijačima i osnažimo zajednicu koju čine svi oni što vole crno-bele„, rekao je Kijanović.

Navijači će imati dosta povlastica kupovinom članske karte.

Članska karta važi godinu dana i odnosi se na kalendarsku godinu. Mi od decembra 2022. prodajemo članske karte za 2023. Osim same pripadnosti, navijač kupovinom članske karte ostvaruje mogućnost da ostvari značajne popuste u prodavnicama, kafićima, restoranima ili sportskim centrima koji su naši partneri u ovom projektu. Lista još nije konačna, ali možemo reći kako će značajni popusti biti dostupni za kupovinu u prodavnicama odeće, apotekama, jednoj klinici… Tu su i teretane, zatim besplatni termini za plivanje, popust u knjižarama… Ali da ne otkrivamo sve. Članstvo važi godinu dana, odnosno do isteka 2023. godine. Posle toga je potrebno da navijač plaćanjem članarine obnovi članstvo, ili će ga nakon određenog vremena izgubiti„, poručio je Miljan Šćekić.

Sezonsku kartu za narednu sezonu mogu da kupe samo navijači sa članskom kartom.

Da, sezonske karte će se prodavati samo našim članovima, ali je važno da napomenemo kako će na osnovu članstva biti odobren i određeni popust. Iako se plaćaju, članske kartice zapravo neće predstavljati trošak za navijače, jer će kroz kupovinu sezonskih karata i proizvoda odnosno usluga za koje imaju popust u okviru lojalty programa, moći da višestruko vrate uloženi novac„, podvukao je Kijanović.

Članske karte biče podeljene u nekoliko kategorija, tako da je veliki izbor za ljubitelje crno-belih.

Postoje četiri kategorije članstva: ‘Dete Partizana’ za najmlađe i tek rođene, zatim ‘Standard’, ‘Gold’ i ‘Platinum’. Osim razlike u ceni članarine, razlikovaće se i nivo benefita koje članovi ostvaruju. ‘Platinum’ će biti ograničeno na svega 300 ljudi i ono će pored najvišeg nivoa benefita imati i tu vrstu ekskluziviteta. Kategorije pre svega postoje jer znamo da postoji i veliki broj naših navijača koji bi plaćanjem skuplje članarine rado pomogli klub. Takvih zahteva smo u prošlosti imali mnogo i sada smo u prilici da tu dobru volju na adekvatan način ispratimo kroz članstvo i benefite koje smo u prilici da ponudimo. Navešću primer da sa 20% popusta u prodavnici odeće, praktično jednom kupovinom možete vratiti uloženi novac. A popusti važe do kraja 2023. Kategorija ‘Standard’ će prilikom kupovine sezonske karte, uz staru sezonsku donositi 10% popusta. ‘Gold’ i ‘Platinum’ 10% i bez stare sezonske. Za te dve kategorije će postojati i popust na putovanja čarter letovima u organizaciji kluba, evropska gostovanja… Postojaće i posebna kategorija za ljude koji su pisali istoriju našeg kluba. Ona će biti počasna za veoma mali krug ljudi„, objasnio je Šćekić.

Cilj članskih karata jeste da se učvrsti veza između navijača i samog kluba.

Pre svega učvršćivanje veze između navijača i kluba. Znamo da za osećaj pripradnosti Partizanu nije mnogo potrebno i da se ljubav naših navijača ne meri materijalnim dobrima. Ipak, svesni smo i da znaci pažnje i te kako prijaju svima. Tu tražimo nišu i na osnovu brojnih razgovora koje smo do sada obavili, uvereni smo da smo je pronašli. Platinum kartica broj 1 biće prodata kao NFT. Više detalja o tome ćemo saopštiti naredne nedelje kroz zvanične kanale kluba„, zaključio je Kijanović.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet