EngleskaFudbalItalijaNemačkaTransferiVESTI DANA

Kostić, Juventus, Vest Hem – šta je istina?

Triler završnica u slučaju srpskog reprezentativca.

Nije izgledalo da će tako biti ali sudbina Filipa Kostića je u ovom trenutku jedna od značajnijih tema evropskih medija a svakako najinteresantnija ljubiteljima fudbala u Srbiji. Različite informacije dopiru do nas, teško je razlučiti koja je najtačnija pa je ovo pravi trenutak za presek onoga što pišu najrelevantniji evropski novinari.

Ono što je pre par dana napisao Alfredo Pedulja, novinar Gazete, potvrđuje i Fabricio Romano. Razlog zbog koga je Vest Hem na čekanju je novi poziv Juventusa. Prema njegovim rečima, izgleda da nije problem ponuda Ajntrahtu, već je srpski fudbaler taj koji nije dao zeleno svetlo zbog želje da se preseli u Torino i omogući Bjankonerima šansu da se dogovore sa frankfurtskim Orlovima. S tim da je pomenuti Pedulja napisao da je Kostić dao određeni rok Juventusu posle koga će, ukoliko dogovor između klubova ne bude postignut, preći u Vest Hem.

Optimizam navijačima i upravi Stare dame baš i nije dao Đanluka Di Marcio. Prema njegovim rečima fokus uprave je trenutno na tri fudbalera, Alvaro Morata (Atletiko je nepopustljiv uprkos njegovoj želji), Leandro Paredes (dogovorio lične uslove, sada preostaju pregovori sa Pariz Sen Žermenom) i Kostić. Kako je rekao u toku jučerašnjeg dana, dve ponude su poslate u Frankfurt (12+3 i 15+5 miliona evra), obe odbijene i sada ostaje pitanje da li je Juventus spreman da pošalje i treću, s obzirom na to da Masimilijano Alegri insistira na Kostićevom dolasku.

Najmanje optimistično u ovom trenutku zvuči Jakob Štajnberg. Ovaj novinar Gardijana iznosi mišljenje da je prema trenutnom razvoju situacije možda i najrealnije da Kostić ostane u Frankfurtu i prihvati novi ugovor. Ne treba isključiti ni to da je čekanje Juventusa kocka s obzirom na to da Vest Hem ne sedi skrštenih ruku već pokušava da kupi Maksvela Korneta od Barnlija, prema njegovim jučerašnjim informacijama. Triler završnica, čekamo epilog, Serija A, Premjer liga ili ostanak u Bundesligi?

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet