EUROFudbal

Kostić: Navikli smo da idemo težim i zaobilaznim putem

Imal je Bugarska mnogo problema na desnoj strani odbrane odakle je dejstvovao ofanzivac Juventusa, mučio ih je šutevima i upotrebljivim centaršutevima,

Navikli smo da idemo težim i zaobilaznim putem ali na kraju smo uspeli da ostvarimo cilj. Posle 20 i nešto godina smo na Evropskom prvenstvu i presrećni smo. Danas smo osetili težinu utakmice. Nismo smeli u drugom poluvremenu da primimo ta dva gola. Ali opet, okrenuli smo u našu korist. Sreća pa nam je bod odgovarao iako smo kao i uvek išli na sva tri. Kao i uvek. Čestitam svim saigračima, ovo je ogroman uspeh. Bitno je za Srbiju i reprezentaciju da u kontinuitetu idemo na velika takmičenja.

Nema Filip Kostić želje pred žreb za Evropsko prvenstvo, ko god bio protivnik, Orlovi će pred sobom imati velike izazove.

Nisam razmišljao o tome. Najpre sam razmišljao da se plasiramo. Videli ste koliko nam je bilo teško. Nema danas lakih protivnika, morate svaku utakmicu da odigrate 100 minuta da biste ostvarili pozitivan rezultat. Mi smo uspeli. Nije bitno kako, bitno je da smo uspeli. Mi smo već mislima u Nemačkoj i ostaje sam da se što bolje pripremimo i uigramo za Evropsko prvenstvo. Sigurno nam tamo neće biti lako.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet