FudbalItalijaTransferiVESTI DANA

Kostića četiri miliona ,,neslaganja“ dele od Torina

Očekivanja su pozitivna.

Sve smo bliže tome da gledamo srpski tandem u dresu Juventusa. Kako se trenutno stvari odvijaju, samo baš veliki preokret može da spreči Filipa Kostića da se pridruži Dušanu Vlahoviću u crno-belom delu Torina. Podsetimo, prema informacijama Nikola Šire srpski fudbaler je već dogovorio trogodišnji ugovor vredan 2,7 miliona evra po sezoni i sada se čeka zeleno svetlo Ajntrahta.

Nekoliko relevantnih novinara od juče je objavilo da Kostić insistira na ovom transferu, zna se već da je odbio skoro pa izvestan prelazak u Vest Hem zbog poziva sa severozapada Italije. Neki su čak objavili da je utakmica sa Bajernom u petak bila njegova poslednja u dresu frankfurtskih Orlova, te da se posle nje oprostio od saigrača.

U ranim jutarnjim časovima Fabricio Romano je objavio da se čeka konačan dogovor između Juventusa i Ajntrahta, razlika između ponuđenog i traženog je četiri miliona evra ali se očekuje da će dogovor biti postignut vrlo brzo. Pitanje dana ili možda čak sata je kada će sve biti rešeno, Kostić će tako posle tri godine napustiti Frankfurt a posle osam godina nemački fudbal i okušati se na, uz dužno poštovanje bivšim klubovima, jednom višem nivou.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet