EUROFudbal

Kovačević: Moramo da napravimo neki kontinuitet

Nekadašnji napadač naše reprezentacije u razgovoru za B92 ostavlja probleme koje je srpska ekipa pokazala tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo jer je sam plasman objektivno uspeh.

– Mislim da je istorijsko, treba da budemo srećni posle 24 godina, ne sme da se dešava post, da prođe neko vreme od plasmana. Mi smo sportska nacija i jednostavno moramo da budemo na svim velikim takmičenja. Bili smo na Svetskom prvenstvu, sada na Evropskom prvenstvu. Moramo da napravimo neki kontinuitet, što je veoma bitno. Veliki uspeh za našu reprezentaciju, čestitam momcima, selektoru i Fudbalskom savezu Srbije.

Ne beži Darko Kovačević od toga da nivo igara mora da se podigne, veruje da će stručni štab vratiti tim na pravi put.

– Svi želimo da se vratimo na nivo iz kvalifikacija sa Svetskog prvenstva. To je ista ekipa koja je dobila Portugal, evropskog prvaka. Mislim da možemo da igramo sa svakim, ali na stručnom štabu je da odluči u kom sistemu želi da igra, gde može da se poboljša i ‘zategne’. Ima dosta do Evropskog prvenstva, biće prijateljskih utakmica i sve će to da se uklopi kako treba. Nadamo se najboljem, ali najbitnije je da smo otišli na Evropsko prvenstvo. To je moje veliko zadovoljstvo, a treba da postane učestalo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet