FudbalNemačkaVESTI DANA

Kraj jedne ere, Levandovski zatražio transfer!

U Kataloniji se raduju dobrim vestima.

Priča Bajerna i Roberta Levandovskog po svemu sudeći završiće se ovog leta. Koliko god obe strane insistirale na tome da žele dogovor toliko su razgovori na tu temu išli u pogrešnom pravcu i sada su i definitivno propali.

Poljskom napadaču je prioritet bio ostanak u Minhenu ali pod uslovima koje on smatra da zaslužuje u pogledu dužine ugovora i visine primanja. S druge strane, čelnici nemačkog šampiona tvrdili su da žele da zadrže svog najboljeg igrača ali nisu se pokazali radi da te uslove ispune.

Bez obzira na to iz redova Bavaraca dolazile su najave da neće prodavati Poljaka čak iako se ne dogovore oko novog ugovora. Situacija se promenila, Levandovski je danas zvanično obavestio čelnike Bajerna da je odlučio da ne produži ugovor te da želi da promeni sredinu, potvrđuju Bild i nemački ogranak Skaj Sportsa.

Ovakav epilog naterao je upravu Bajerna da se predomisli i sada su navodno raspoloženi da prodaju Levandovskog. Vode se logikom da nema potrebe da drže nezadovoljnog igrača dok mogu usput i da prihoduju nekih 30-40 miliona evra što Barselona čeka sa spremnom ponudom i trogodišnjim ugovorom za vrhunskog golgetera.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet