FK PartizanFudbalSrbijaVESTI DANA

Kralj: Dešavaju se stvari o kojima ne smem da razgovaram

Sportski direktor Partizana se u podkastu Wish&Goal vratio na suspenziju koju je zaradio zbog određenih izjava, jasno je da od izrečenog ne odstupa i nakon što je izdržao kaznu.

Jedini sam kažnjen što sam izneo mišljenje povodom suđenja, stojim i danas iza reči izgovorenih posle prvog kola. Kasnije se ispostavilo da su ljudi koji su me kaznili smenjeni, a kazna je ostala. Možda sam i ja preterao, ali sam morao da kažem šta mi je na duši i da zaštitim klub. Bez obzira na sve, neke stvari se ponavljaju. Uvek sam za razgovor, za iznošenje mišljenja, samo tako možemo da napredujemo, a neko drugi misli drugačije, da je moguće zatvoriti se u četiri zida… To je naša realnost i ponavlja se mesecima, skoro godinu dana. Dešavaju se stvari o kojima ne smem da razgovaram.

Nedavno je Dragan Stojković rekao kako je prvenstvo gotovo i da će Crvena zvezda biti šampion, Ivica Kralj je odgovorio i na tu izjavu.

Ne znam, to je pitanje i za selektora, izjavio je da je prvenstvo gotovo, a Zvezda šampion. Ne razumem, ima još devet kola, dosta teških utakmica, posebno u plej-ofu. Ili nešto znaju što mi ne znamo. Gledam isključivo sportski, nadam se da Partizan može da napravi uspeh. Ima dosta stvari zbog kojih sam kažnjen, a ponavljaju se. Jednog dana je penal, sutradan takva situacije nije za jedanaesterac. Kad slušam objašnjenja pominje se intenzitet. Očigledno da ja ne znam pravila ili se ona menjaju u hodu. Kao sportisti mi ostaje da kažem: pusti da se igra, pa ko bude bolji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet