FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

Kralj: Praktično smo na dan, dva od potpisivanja još jednog napadača

Glavni deo priprema za Partizan je završen, sportski direktor je zadovoljan viđenim i nada se da će se to pretočiti na teren i u takmičarskim utakmicama.

– Očekujte novi Partizan, kvalitetniji i bolji. Imali smo 15-ak dana rada u Sloveniji, bilo je zadovoljstvo gledati kako se ovi mladi igrači odnose prema dresu i grbu Partizana. Imali su podršku i od starijih igrača, samo još to da prenesemo na teren, ubeđen sam da će tako i biti.

Bilo je dosta promena između dve sezone, pored tri povratnika u crno-beli tabor tu su novi golman i zadnji vezni, Ksander Severina tek treba da dođe.

– Došlo je i do promene u igračkom kadru, kao sportski direktor nisam srećan zbog odlaska tri ključna igrača, došla su šestorica novajlija. Severina stiže u ponedeljak, promena krvi ekipe, računajući ove koji su stigli, plus mladi koji su iz omladinskog kadra. Nova energija, nova krv, video sam promenu na bolje.

Nije tu kraj pojačanjima, očekuju se još tri, prioritet su ofanzivni napadač i ofanzivni vezni, možda se dovede i novi štoper, što je sportski direktor i potvrdio u izjavi za Arenu.

– Razmišljamo o svim tim pozicijama koje ste naveli. Potrebno je strpljenje i vreme. Nekoliko igrača je na našem radaru već duže vreme. Izgledno je da u narednih nekoliko dana dođe do jednog, dva transfera. To su pozicije koje su nam neophodne. Akcenat je na mladost Partizana, tražim od svih strpljenje i podršku za mlade. Samo uz pozitivnu i mirnu atmosferu možemo da napravimo dobar rezultat.

Otkrio je Kralj i da će u narednih 48 sati Partizan dogovoriti novog napadača, ostao je zagonetan po pitanju konkretnog imena.

– Radi se o strancu u ovom momentu, praktično smo na dan, dva od potpisivanja još jednog napadača, mogu da kažem. Neozbiljno je pričati o imenima sada.

Iz Humske pozdravljaju nedavnu odluku Fudbalskog saveza Srbije da se svi igrači sa pasošem Evropske unije računaju kao domaći.

– Sigurno da olakšava, pozdravljam taj potez, trebalo je ranije, pre mesec, dva da se uradi, zbog planiranja prelaznog roka. Verujem da će doneti dobre stvari. Naše opredeljenje su mladi igrači iz škole Partizana.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet