EngleskaFudbalTransferi

Kreće čerupanje Čelsija, na meti i mladi bek

Za sada još uvek nisu poslate konkretne ponude ali se očekuju.

Oblask nesigurnosti koji se nadvija nad Čelsijem uprkos uveravanju mnogih u klubu da je sve pod kontrolom ozbiljno je uzdrmao svetskog i evropskog šampiona. Sve se češće govori čak i o tome da će otići Tomas Tuhel i deo menadžmenta najbliži odlazećem vlasniku Romanu Abramoviču, klub je pod raznim sankcijama i blokadama što bi moglo da dovede do osipanja igračkog kadra.

Bez obzira na situaciju, jasno je bilo da postoje velike šanse da Stamford Bridž napuste Andreas Kristensen, Antonio Ridiger i Sesar Aspiliketa. Sada se sve glasnije govori o tome da bi njihovim stopama mogao i Žoržinjo koji je pre par meseci izjavio da sebe vidi ponovo u Seriji A u bliskoj budućnosti.

Ako svi ovi odlasci mogu da se stave u kategoriju očekivanih ili bar mogućih to nije slučaj sa Risom Džejmsom. Za mladog beka postoji interesovanje madridskog Reala od prošlog leta ali je taj transfer delovao kao naučna fantastika.

Do ovog trenutka kada Plavci proživljavaju težak period u čemu drugi klubovi vide šansu da eventualno angažuju nekoga ko inače ne bi bio dostupan u slučaju da ga trenutna atmosfera navede na odlazak iz kluba. Dejli Mejl piše o obnovljenom interesovanju Kraljevskog kluba ali i informiše o tome da će imati konkurenciju u vidu Mančester Sitija koji prati situaciju i spreman je da reaguje ukoliko 22-godišnji bek bude dostupan za transfer.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet