EngleskaFrancuskaFudbalItalijaŠpanijaTransferi

Kvarachelija i Leao između tri strane sveta?

Pet klubova u pričama.

Letnji prelazni rok pred nama mogao bi da bude istorijski. Neki klubovi će menjati trenere, drugi nosioce, a nakon što znamo da će Kilijan Mbape promeniti sredinu, očekuje se da to lančano utiče na tržište. Očekivalo se da Rafael Leao i Hviča Kvarachelija budu letnje teme, sad tek, veliko je pitanje mogu li i žele li Milan i Napoli da odbiju ponude kakve se najavljuju.

Obojica pomenutih daju prednost eventualnim ponudama iz Premijer lige, samo je pitanje hoće li biti onakvih kakvima se nadaju. Čelsi je zainteresovan za obojicu, međutim, turbulencije na Stamford bridžu možda i nisu nešto Leao ili Kvarachelija žele kao naredni korak. Kvarachelija je jedno od imena na listi Mančester Junajteda, mada sekundarno, Njukasl se raspituje za Leaa, s tim da oni tek trebaju da ispeglaju knjige pre transfera ovakve zahtevnosti.

Portali bliski Barseloni prave zazubice njihovim navijačima pišući o želji uprave da angažuje jedno bombastično pojačanje na levoj strani napadačke linije. Prema ovim navodima, Leao je na vrhu liste onih koji se analiziraju, listovi iz Napulja stavljaju na istu i Kvaracheliju.

Kada se kaže da je Pariz Sen Žermen u potrazi za novim superstarovima, ne mogu se zaobići u ovoj priči. Zna se već da im je Leao među prioritetima, pitanje je koliko je realno iz Napulja dovedu dvojicu, pošto im je Viktor Osimen prioritet, ali u njihovom slučaju nema ishoda koji nas može iznenaditi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet