FudbalSrbija

Lalatović: Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda

Niški Radnički je i definitivno u krizi, videćemo da li je vrhunac iste ubedljiv poraz od Vojvodine, da li je ovo tačka zaustavljanja ili se nastavlja.

Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobedi. Mom kolegi puno sreće u nastavku takmičenja, on zaslužuje sve ovo i sigurno će igrati Evropu sa Vojvodinom. Mi smo danas možda samo počeli korektno, ali opet iz naše čiste lopte im poklanjamo korner, onda Savić „ubija“ čoveka potpuno bespotrebno i pravi penal. Pa Mićin izlazi jedan na jedan i maši stoprocentnu šansu i onda tri moja igrača bukvalno gledaju Zukića dok postiže drugi gol. Posle toga, nismo imali šta da tražimo protiv ekipe koja je od nas dominantnija u svim aspektima. Brži su, bolje barataju loptom, fizički su dominantniji, bolje traže prostor. Još su stavili Čumića u špic, sa dva brza krila, ma samo se postavljalo pitanje konačnog rezultata. Moji igrači su izgledali kao raspuštena banda, nije se znalo ko pije, ko plaća…

Nije štedeo Lalatović kritike na račun svojih fudbalera.

Samo kad su mi sve vreme na oku, kad ih držim pod katancem, oni su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu ovde u Niš, kad izađu na ulicu, sasvim druga priča, ali to su neke stvari koje ostaju za svlačionicu. Ja im kažem, ja sam najmanji problem, ja ću sutra naći klub, ali šta oni žele od svojih karijera? Da li oni žele da igraju plej-of, da napreduju, ili se zadovoljavaju samo redovnom platom, prosekom?

Najavio je temperamentni trener da više neće moći ovako.

Treba pričati sa igračima, a ja ću isto da razmislim o svemu. Nezadovoljan sam…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet