FudbalOstale lige

Lalatović: Otkad sam došao u Borac, ima previše udara

Posle katastrofalnog početka sezone srpski trener podneo je ostavku, međutim, uprava banjalučkog Borca istu nije prihvatila već je dobio podršku da nastavi sa radom.

– Otkad sam došao u Borac, ima previše udara. Ja te udare nisam zaslužio. Ali shvatio sam da ovde čovek mora da se bori, kao i u Srbiji. U Srbiji sam na to navikao, a ovde sam bio u šoku, mislio sam da je drugačije. Ovde je možda još i teže. Ali sada vidim odakle vetar duva. Oni što su oko kluba, glume nam prijatelje. Oni su jedva dočekali da podnesem ostavku. Ja sam naseo, učinio sam to, ali hvala Upravi koja mi je pružila poverenje.

Prokomentarisao je Lalatović i svoju konferenciju posle kiksa u domaćem šampionatu.

– Da sam izašao na konferenciju i da to nisam uradio, ja bih se ubio. Zgadio bih se sam sebi. To sam uradio zato što sam imao obavezu prema navijačima, prema Banjaluci, prema Republici Srpskoj. Nisam ispunio ono što se očekivalo od mene. Nećete promeniti 25 igrača, promenite Nenada Lalatovića. Ja ću otići, naći ću gde da radim, to je najmanji problem. Ja sada da raskinem ugovor, sutra bih imao gde da potpišem novi.

Za razliku od medijskog nastupa tada, sada je uzeo svoje igrače u zaštitu.

– Želim da svi znaju da nisam došao zbog novca, nisam tražio nikakvu nagradu. Došao sam zbog trofeja i zbog navijača koji su toliko želeli da dođem. Emotivno mi je bilo izuzetno teško što sam ih razočarao. Ne krivim moje igrače, ja sam kriv.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet