FudbalOstale lige

Lalatović: Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice

Nikako da banjalučki Borac uhvati kontinuitet dobrih igara ili rezultata, današnji poraz od Leotara izazvao je novi napad kritika na svoj i račun igrača od strane srpskog trenera.

Ne znam više šta da kažem. Ponovo nismo iskoristili brojne zicere, iz našeg poseda smo primili gol. Ko zna koji put nismo „gladni“, nismo željni pobede. Umesto danas da dođemo do te prve pozicije i preuzmemo vrh tabele, moji igrači to ne žele. Ne znam više šta da im kažem. Ne mogu da verujem da nisu gladni uspeha i da ne žele barem pola sata da budu prvi na tabeli u ovako dobroj i kvalitetnoj ligi. Više ne znam stvarno šta da radim. Ili je do mene ili do igrača, ja da mogu sada bih promenio sebe, ali i sve igrače. Oterao bih prvo sebe iz kluba pa i njih, ne želim više da ih branim. Ne treba dati ni njima ni meni platu, jer bi bilo sramota da nam daju plate. Ovo je sramota, mene je stvarno sramota.

I ranije je Lalatović sipao drvlje i kamenje ali sada je ozlojeđenost dodatno eskalirala.

Sa zadovoljstvom ću otići jer ne mogu da promenim sve igrače. Sve bih oterao iz kluba. Ne znam šta da kažem. Ne treba im dati ni jedan dinar dok se ne poboljšaju. Nek se hrana ukine, sve treba ukinuti. Sramotno ponašanje, sve treba da nas bude sramota. Ako se pojavimo u gradu navijači trebaju da nas teraju kući. Čestitam fudbalerima Leotara.

Nije baš uobičajeno da temperamentni trener ovako udari na sopstvene igrače.

Ovi fudbaleri ako ovako nastave da igraju posle karijere će moći samo da piju pivo ispred prodavnice, toliko će da zarade. Ne želim da stojim iza njih, ne stoje ni oni iza mene. Oni su ovog puta krivi. Ako ne mogu da se nose sa pritiskom neka idu iz Borca.

Lalatović je podneo ostavku ponovo, sudeći po izjavi za Mondo sada izgleda nema nazad.

Umesto da danas budem prvi, podnosim ostavku. To me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se s njima i rekao sam da sam doneo tu odluku. Ako danas nisu uspeli da budu prvi, pitanje je hoće li biti ikad.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet