FudbalSrbijaVESTI DANA

Lalatović: Posao u Arabiji me čeka od prvog jula, ali od danas sam fokusiran na Radnički

U razgovoru za Mozzart Sport, 44-godišnji trener potvrdio je da će do kraja sezone sedeti na klupi kragujevačkog Radničkog.

Zvali su me iz Radničkog u četvrtak veče. Malo sam razmišljao, jer bi prvog jula trebalo ponovo da se vratim u Saudijsku Arabiju. Odbio sam dva kluba, ali sam onda shvatio da mi je bolje da radim negde, da ne gubim vreme. Razgovarao sam i sa ocem, podržao me je. Posao u Arabiji me čeka od prvog jula, tako su me obavestili menadžeri iz Arabiji, njih dvojica. Ali od danas sam fokusiran na Radnički.

Motiva mu očigledno ne manjka.

Ja volim izazove, volim pritisak. Imao sam poziv dva domaća kluba iz sredine tabele, ali to nisam hteo. Ne pali me to, ja bih verovatno u toj situaciji otaljavao posao. Ovako će biti velika borba. Svi pričaju kako Radnički ispada sigurno. E, sada da vidimo da li ispada. Ja sam specijalista za ovakve poduhvate. Govorili su mi da ne treba da preuzmem Borac iz Čačka posle Zvezde, pa smo bili drugi na tabeli. I sada mnogi smatraju da mi ovo nije trebalo. Ja ne mogu da preuzmem dva kluba iz Srbije koji se bore za titulu. Ali mogu ove što se bore za opstanak. Kažem, emocije prema Radničkom su vrlo jake. To je presudilo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet