FudbalItalija

Lautaro: Kad si deo grupe braće i prijatelja, sve je mnogo lakše

Argentinac trese mreže, sa kapitenskom trakom na ruci predvodi Inter ka Skudetu, ali se sa ostatkom ekipe nada da mogu da naprave još jednom značajan rezultat u Ligi šampiona.

– Očigledno je svaki trofej cilj za klub kao što je Inter. Kada si deo grupe braće i prijatelja koji idu u istom pravcu, bilo da neko igra ili ne, već se ide napred, stvari su mnogo lakše.

Život fudbalera se ne završava na terenu, Lautaro Martinez je ovom prilikom pričao malo i o temama iz privatnog života.

– Prvu tetovažu sam uradio sa 15 godina, moja majka to nije htela, rekla je da sam premlad. Počeo sam sa imenom njenog oca, mog dede. Bilo mi je jako teško. Mi smo porodica koja je počela sa vrlo malo. Nema sumnje da sam u tim teškim trenucima vrlo brzo odrastao. Kako sam odrastao, shvatio sam da moram da idem svojim putem, fudbalom. U mojoj porodici je oduvek bilo sporta.

Pored fudbalskih kvaliteta sa sobom je iz Argentine u Italiju poneo i nadimak El Toro (bik), objasnio je i kako ga je dobio.

– Kada sam stigao u Rasing, saigrači su mi dali nadimak El Toro jer sam uvek bio ljut i agresivan u duelima. Moj nadimak dolazi odatle. Rečenica „Ono što me ne ubij,e ojača me“ govori kroz šta sam prošao kao dete, ali i u nekim kasnijim fazama života. To je fraza sa kojom se identifikujem, uvek je nosim sa sobom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet